Количка

0 артикула

Идеи за пролетни декорации с декупаж

 

 

Къщичка за птици с декупаж


 

Необходими материали:
 

- МДФ къщичка за птици
- Оризова хартия за декупаж
- Акрилен грунд
- Акрилни бои
- Декупажно лепило и лак

 

 

1. Сглобете къщичката за птици с помощта на универсално лепило.
2. Нанесете акрилен грунд върху къщичката.
3. Залепете избраните елементи оризова хартия с декупажно лепило и лак.
4. Оцветете покрива и ръбовете на къщичката за птици с подходящи цветове акрилни бои.

 


 

Вечен календар


 

Необходими материали:
 

- Дървен вечен календар
- Оризова хартия за декупаж
- Акрилни бои
- Декупажно лепило и лак

 

 

1. Оцветете кубчетата на вечния календар с бяла акрилна боя.
2. Оцветете имената на месеците и числата с акрилна боя и ги залепете върху кубчетата.
3. Направете декупаж върху основата за вечен календар и декорирайте с подходящ цвят акрилна боя.