Език:
Валута:
BGN
  • BGN
  • EUR
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула
Филтри

Категории

Условия за ползване

Права:

Регистрираната търговска марка ИДЕЯ ХОБИ /IDEA HOBBY/, правата върху сайтовете www.ideahobby.bg, www.ideahobby.eu, www.идеяхоби.бг, както и снимковия материал в тях са собственост на фирма ЕЛИ-Л ЕООД с търговска регистрация България, гр. Плевен 5800, ул. Катя Попова №3, ап.2, ЕИК 114661315, ДДС №BG114661315

 

Юрисдикция:

Този сайт, неговото съдържание и всички поръчки, направени през него, попадат под юрисдикцията на българските закони. Всеки направил поръчка автоматично се съгласява с върховенството на българското право и закон.

Предоставените в www.ideahobby.bg снимки на ръчно изработени продукти са запазени със Закона за авторското право и сродните му права и са собственост на "ЕЛИ-Л" ЕООД. Използването им без посочване на източника и разрешение на "ЕЛИ-Л" ЕООД е незаконно.

 

Регистрация:

Личните данни, предоставени на www.ideahobby.bg в процеса на регистрация, ще бъдат използвани от нас, за да влезем във връзка с Вас и/или да Ви изпратим поръчаните продукти от сайта, както и в случай, че трябва да Ви уведомим за важни промени по Вашата регистрация.

При направена поръчка в сайта ние ще предоставим името, адреса и телефона Ви на избраната от Вас куриерска фирма, които данни са им необходими за доставянето на поръчаните от Вас продукти.

Екипът на www.ideahobby.bg  не може да бъде държан отговорен за личните данни, които сме предоставили по повод на дейността ни на куриерски фирми и мобилни/телефонни оператори, но Ви уверяваме, че ние няма да предоставяме никаква част от Вашите лични данни на трети лица и организации.

 

Отмяна на поръчка от страна на www.ideahobby.bg:

Екипът на www.ideahobby.bg може да отмени направена на сайта поръчка, задължавайки се своевременно да уведоми клиента за това на посочените от него e-mail или телефон за контакт, единствено по следните причини:

  • Когато поръчаната стока не е налична - стараем се да поддържаме постоянна складова наличност, но поради голямото разнообразие на артикулите е възможно в определен момент, някой от продуктите да не е наличен. В този случай можем да Ви предложим заместител или да откажете поръчката, в случай че това не е удобно за Вас. 

  • При наличието на софтуерен проблем, в следствие на който се е получила грешка в цената или друг параметър на съответния продукт, което е довело до обявяване на невярна информация и заблуда на потребителя.

 

Отмяна на поръчка от страна на клиента:

/тук не са включени случаите на отмяна, описани в меню Рекламации/

  • Поръчката може да бъде отменена от клиента по всяко време преди предаването й на представител на куриерската фирма, без клиента да дължи за тази отмяна парични санкции. След предаването на поръчката на представител на куриерската фирма, клиента също може да я отмени без парични санкции, но транспортния разход и в двете посоки е за негова сметка;

  • При отмяна на поръчка от картодържател, при която е посочен метод на плащане чрез дебитна или кредитна карта, след извършване на транзакцията от страна на банката, но преди предаването на поръчката на куриера, клиента може да я отмени без парични санкции, като www.ideahobby.bg се задължава да предприеме действия по незабавното възстановяване на средствата в картата на картодържателя. Ако отмяната се направи след като поръчката е предадена на куриера, клиента също не дължи парични санкции, но транспортния разход и в двете посоки е за негова сметка. В този случай www.ideahobby.bg се задължава да предприеме действия по възстановяването на средствата в картата на картодържателя, след като получи обратно изпратената поръчка.

 

Цени:

Цените на всички продукти и услуги, изложени в сайта, са в български лева (BGN) и с включен ДДС (20%). При временно или постоянно намаление на цената на продукт/продукти и/или използването на промоционален код, ако сме Ви предоставили такъв, ще видите крайната цена, намалена с размера на отстъпката, преди изпращане на поръчката.

Все пак, за да се избегнат недоразумения, за крайни цени се приемат тези, които са посочени в e-mail, с който потвърждаваме приемането на Вашата поръчка.

 

Важно! Уважаеми клиенти, моля да имате предвид, че минималната стойност за поръчка е 7,50лв.

 

Промяна в условията за ползване:

Екипът на www.ideahobby.bg си запазва правото при нужда да променя условията за ползване на този сайт.

Върни До Горе