Количка

0 артикула

Нашите продукти и услуги

Нашите продукти

ИДЕЯ ХОБИ е дългогодишен лидер на българския пазар в производството на дървени предмети, подходящи за брандиране с фирмено лого или декорация с различни приложни техники:

 

Важна част от нашето производство са дървени кутии за вино , дървени кутии за чай, дървени кутии за бижута, дървени кутии за ключове, дървени подноси, дървени свещници, дървени рамки за снимки, дървени корици за скрапбук албуми, дървени подложки за чаши, дървени мини мебели, дървени предмети за мини градини, детски дървени комплекти за сглобяване, дървени фигурки за декорация. Освен нашите стандартни продукти, ние можем да Ви предложим производство на дървени предмети по Ваш размер и проект, както и брандиране с фирмено лого и/или текст чрез лазерно гравиране. Наши клиенти са както световни търговски марки, рекламни агенции, така и български партньори, като се стремим да отговорим на потребностите на всеки наш клиент. Друга част от нашето производство са корици и листа за скрапбукинг, лазерно изрязани елементи от бирен картон, шаблони за декорация за многократна употреба

 

ИДЕЯ ХОБИ освен производител е и вносител на богато разнообразие на материали за различни приложни техники: декупаж, състаряване на мебели, скрапбукинг, микс-медия, ембосинг, квилинг, инструменти за работа с хартия. През всичките тези години /стартирахме още през 2009 г./ ние се стремим да доставяме качествени продукти на конкурентни цени от Европа и Китай чрез внимателен подбор на продуктови серии и колекции и постоянно проучване на потребителското търсене. Ето защо, сред нашите партньори са популярни търговски марки в производството на арт, крафт и хоби материали като Pentart Унгария, Scrapberry's Полша, Trimcraft Великобритания, Stamperia Италия, DP Craft Полша, ITD Collection Полша, Conda Китай и др.  

 

Нашето обслужване

За нас винаги на първо място сте Вие, нашите Клиенти. Затова за нас е важно не само да отговорим на Вашето търсене, но и да получим високата Ви оценка за нашата работа. Именно за това стремежът ни е да Ви запознаваме както с новите продукти, така и с идеите за тяхното прилагане, демонстрация на различни приложни техники два пъти в месеца в нашите магазини, видеоклипове със субтитри на български от YouTube каналите на нашите партньори, персонални съвети от нашите консултанти, почти постоянни намаления и ваучери за отстъпки и още много.... Искрено вярваме, че сме Вашият полезен пътеводител по пътеката на творческото Ви вдъхновение!